Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Чад

Имоти за продажба в Чад

Чад е централноафриканска държава, която граничи на север с Либия, на изток със Судан, на югозапад с Камерун и Нигерия, на запад с Нигер и на юг с Централноафриканската република.

Столицата е Нджамена.

Пазарът на недвижими имоти в Чад се бори да се развива, тъй като Чад е една от трите най-бедни страни в света и се характеризира с политическа и икономическа нестабилност.

Имотите за продажба в Чад не са многобройни, нито с добро качество, защото трябва да се справяте с географски отдалечено, мръсно и с ограничена инфраструктура. Въпреки това, тези предизвикателства могат да представляват възможност за предоставяне на достъпни имоти за продажба и финансиране на имоти за продажба на достъпни цени, предвид отчаяните нужди на страната.

Преди да вземете решение за закупуване на имот за продажба в Чад, трябва да знаете, че както в много африкански страни, държавата притежава всички частни и обществени земи, което означава, че цялата земя, която се счита за свободна или незаета, е собственост на държавата.

Първият град, където да се търси имот за продажба е столицата, град Нджамена, който е най-големият градски център в страната, неговото политическо и административно сърце. Има две области, в които се търси имот за продажба в столицата Чад: административната зона, която е и най-западна и старата част, където са концентрирани исторически сгради.

Друг интересен град, в който можете да закупите имот за продажба в Чад е град Гауи само на 10 километра от Нджамена. Гауи е столица на традиционната култура Сао, изчезнала цивилизация, която е населявала цялата област на Чад.

Вторият по големина град в Чад е Sarh, и е много интересно място, ако планирате да се преместите и да закупите имот за продажба в Чад.

  •  
    Преместване в Чад. Емигранти и живеят в Чад

        Сега нашите читатели ни познават добре. Ние винаги търсим нация, специално създадена за вас, за да позволим на всеки да си възвърне своето измерение и да го направи по възможно най-удобния начин. Дори и днес, въпреки усещането за топлина, ние решихме да ви дадем наистина валидна алтернатив ...

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB